facebook coverband nightwind  youtube coverband nightwind          bruiloftsband coverband Nightwind logo 

Band  bruiloft Nightwind de bruilofts band! "Bruiloftband Nightwind"

Bruiloft band Nightwind de ultieme allround bruiloftsband voor het jaar 2017 voor de ultieme bruiloft. Allround bruiloftband Nightwind is al meer dan 20 jaar de veel gevraagde bruiloftband uit Brabant.

 

Coverband band Nightwind is al meer dan 25 jaar een zeer gewaardeerde band op talrijke feesten en diverse evenementen in en buiten Nederland, Nightwind weet wat er leeft onder het publiek en haakt daar maar al te graag op in. Omdat de band meer dan 100 nummers tot haar beschikking heeft is de band de perfecte keuze voor een super gezellig evenement, bruiloft, bedrijfsfeest of party met swingende muziek. De band heeft een zeer uitgebreid repertoire wat bij uitstek geschikt is voor een zeer breed publiek.

 

Een onvergetelijke bruiloft!:  boek bruiloftband Nightwind!  Een professionele bruiloftband, de nieuwste top40 hits, swingende dans en feestmuziek, mooie lichtshow en high-end-geluid ! 

Bruiloftband Nightwind de bruiloftsband en bruiloft coverband voor 2017!

 

De div. muziek stijlen worden zeker niet vergeten, of het nu om R&B, top40 hits, een gezellige wals, feestmuziek, stevig rock nummer, swingende disco dance classics, hot soul of Nederlandstalige nummers gaat, Nightwind speelt het allemaal. De band noemt zich tenslotte niet voor niets een allround-formatie. Nightwind besteedt veel aandacht aan de vocalen, zoals de zangers b.v.b. zij weet met haar geweldige stem het publiek te betoveren en met de swingende muzikale arrangementen v/d band gaan de beentjes vanzelf van de vloer.

 

XL-bruiloftband met dj en blazers.

 

Als jullie iets speciaals zoeken voor jullie bruiloftsfeest dan is de Nightwind XL bruiloftband wellicht voor jullie de juiste keus!

 

Alle band combinaties [....]

 

De Xl-bruiloftband met b.v.b. een swingde DJ en zwoele saxofonist, groovy percusionist of een complete blazerssectie op je bruiloft. Stel afhankelijk van jullie budget zelf je eigen Xl bruiloftband samen en uiteraard helpen wij jullie graag met het samenstellen van jullie ultieme bruiloftband . [....]

 

Zoeken jullie ook nog een bruiloft-dj voor jullie bruiloftsfeest kijk dan ook een naar de Nightwind bruiloft-DJ-drive-in-show.. [....]


Bruiloftband Nightwind de ultieme band voor je bruiloft!

Bruiloftband Nightwind

Of jullie nu een klein gezelschap met 30 gasten hebben, of je een kasteelbruiloft geeft

met 500 gasten: met bruiloftband en coverband Nightwind ben je altijd verzerkerd van top entertainment op je bruiloft en huwelijksfeest!.

Bruiloftband Nightwind

Al ruim 20 jaar een veel gevraagde bruiloftband in Nederland, Duitsland en België .

Bruiloftband Nightwind is de bruiloftband en dat kunnen al meer dan 1000 zéér tevreden bruidsparen volmondig bevestigen.

De bruiloftsband uit Brabant.

Bruiloftsband Nightwind komt uit Brabant maar speelt natuurlijk door heel Nederland, België en Duitsland.Bruiloftband Nightwind is de band voor je bruiloft in 2016

Bruiloftband Nightwind: Een modern en up-to-date repertoire zorgen voor een zéér geslaagd bruiloftsfeest. Maar ook voor dance-muziek, pop-muziek, rock, top40-hits, Nederlandstalige en feestmuziek ben je bij bruiloftsband Nightwind aan het juiste adres.

Perfect Bruiloftband Nightwind

Ons high-end geluid en een mooie lichtshow dragen zeker bij aan een geslaagde bruiloft/feest, en met ons swingend repertoire gaan de beentjes vanzelf van de vloer!

Bruiloftsband Nightwind is jullie ideale band voor een geslaagde bruiloft.