bruiloft-band facebook  bruiloft band youtube          bruiloft band logo 

Bruiloft-band Nightwind de band voor je bruiloft

Bruiloft band Nightwind de band voor jullie huwelijksfeest voor 2016!

 

De Bruiloft band en de ultieme band voor 2016 voor jullie huwelijksfeest en bruiloftsfeest. Bruiloft: de band Nightwind is al jaren één van de meest gevraagde bruiloftband en dat is niets voor niets!

 

Zoeken jullie naar de ultieme band voor je bruiloft en huwelijksfeest dan zijn jullie bij onze coverband zeker aan het juiste adres.

 

Voor een onvergetelijke bruiloft hebben jullie een top band nodig dus: zoekt dan niet verder en boek Nightwind als jullie bruiloftband.  Wij als professionele band verzorgen jullie huwelijksfeest met de aller nieuwste top40 hits, swingende dans/dance en feestmuziek. Veder verzorgen wij jullie bruiloft met een mooie lichtshow en met een perfect high-end-geluidsysteem !  Wat ook op een laag volume mooie klinkt.

 

Er zijn veel coverbands en bruiloftbands maar Nightwind is al jaren één van de meest gevraagde bruiloftbands van Nederland. Daardoor hebben we al voor meer dan 1000 zéér tevreden bruidsparen hun bruiloft en huwelijksfeest met onze muziek mogen verzorgen. Met bruiloft-band Nightwind een 100% dans garantie want met ons up-to-date en swingend repertoire gaan de beentjes van jullie gasten zeker van de vloer!

 

De muziek op jullie huweliksfeest en  bruiloft maken we voor jullie en ons plezier, en dat kun je bij de bruiloft-band Nightwind dan ook zien en horen!

Bruiloft band Nightwind de band voor jullie ultieme bruiloft!

 

Voor elke huwelijksfeest is de band Nightwind de juiste bruiloftband. Of het bij jullie huwelijk nu om 20 of 2000 gasten gaat, met de bruiloftband Nightwind halen jullie top entertainment in huis. En onze band speelt alles zelf dus: Coverband Nightwind is 100% live pure live muziek en onze band is ook nog eens een héél betaalbaar

Een bruiloft-band met dj en blazers.

Mag het een maatje meer zijn, en is jullie budget wat ruimer en willen jullie iets speciaals voor jullie bruiloftsfeest: dan is de XL bruiloftband wellicht voor jullie de juiste band keus!

 

De Xl-band met b.v.b. een swingde DJ en zwoele saxofonist, groovy percusionist of een complete blazerssectie. Stel afhankelijk van jullie budget zelf je eigen ultieme bruiloftband samen en kom je er zelf niet helemaal uit dan helpen wij jullie graag met het samenstellen van jullie perfecte bruiloftband . [....]

 

Zoeken jullie ook nog een dj voor jullie bruiloft of feest kijk dan ook eens naar de Nightwind bruiloft-DJ-drive-in-show.. [....]

 

Alle band combinaties [....]

Ons repertoire [....]


Bruiloft band Nightwind de ultieme band voor je bruiloft!

Perfect Bruiloftband Nightwind

Ook verzorgen wij op jullie bruiloft het feest met high-end geluid en een mooie lichtshow , en deze dragen bij aan een geslaagde bruiloft/feest; en met ons swingend repertoire gaan de beentjes vanzelf van de vloer!

Nightwind is voor jullie bruiloft de ideale band voor een geslaagde bruiloft.

 

Soulband discoband Staten Island band

Coverband Nightwind is al een paar jaar onderdeel van de Staten Island band

Met de uit America afkomstige soul zanger Jeffrey Staten die op dit moment in Duitsland woond. Willen jullie eens totaal iets anders dan een gewone bruiloftband, boekt dan Nightwind "the soul band". Bel of mail naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden.