bruiloft band facebook  bruiloft band youtube          bruiloftsband coverband Nightwind logo 

Bruiloft band allround coverband bruiloftband Nightwind

Bruiloftsband Nightwind de ultieme bruiloftband !

 

Bruiloftband Nightwind de ultieme band voor jullie trouwfeest. Allround Coverband Nightwind is al jaren één van de meest gevraagde bruiloftband van Nederland en België en dat is niets voor niets!

 

Zoeken jullie naar de ultieme band voor je bruiloft dan zijn jullie bij Nightwind zeker aan het juiste adres.

 

Een onvergetelijke bruiloft!: zoekt dan niet verder en boek Nightwind als jullie bruiloftband.  Wij verzorgen jullie bruiloftsfeest als professionele band met de top40 hits, swingende dans en feestmuziek, een mooie lichtshow en perfect high-end-geluid ! 

 

Door de jaren heen hebben we als één van de meest gevraagde bruiloftbands van Nederland al voor meer dan 1000 zéér tevreden bruidsparen mogen optreden. En met ons swingend repertoire gaan de beentjes zeker van de vloer!

 

Want muziek maken we voor jullie en ons plezier, en dat kun je bij bruiloftsband Nightwind dan ook zien en horen!

Bruiloftband Nightwind de perfecte band voor jullie ultieme bruiloft!

 

Voor elke bruiloft of feest is de band Nightwind de juiste bruiloftband. Of het bij jullie bruiloft nu om 20 of 800 gasten gaat, met Nightwind halen jullie top entertainment in huis. En Nightwind is echte 100% pure live muziek, en ook nog eens een héél betaalbare bruiloftsband

XL-bruiloftband met dj en blazers.

Mag het een maatje meer zijn, en is jullie budget wat ruimer of willen jullie iets speciaals voor jullie bruiloftsfeest: dan is de Nightwind XL bruiloftband wellicht voor jullie de juiste keus!

 

De Xl-band met b.v.b. een swingde DJ en zwoele saxofonist, groovy percusionist of een complete blazerssectie. Stel afhankelijk van jullie budget zelf je eigen ultieme Xl band samen en uiteraard helpen wij jullie graag met het samenstellen van jullie ultieme bruiloftband . [....]

 

Zoeken jullie ook nog een dj voor jullie bruiloftsfeest kijk dan ook eens naar de Nightwind bruiloft-DJ-drive-in-show.. [....]

 

Alle band combinaties [....]

Ons repertoire [....]


Bruiloftband Nightwind de ultieme band voor je bruiloft!

Bruiloftband Nightwind

Al ruim 20 jaar een veel gevraagde bruiloftband in Nederland, Duitsland en België .

Nightwind is de bruiloftband en dat kunnen al meer dan 1000 zéér tevreden bruidsparen volmondig bevestigen.

Perfect Bruiloftband Nightwind

Ons high-end geluid en een mooie lichtshow dragen zeker bij aan een geslaagde bruiloft/feest, en met ons swingend repertoire gaan de beentjes vanzelf van de vloer!

Nightwind is jullie ideale band voor een geslaagde bruiloft.

 

Soulband discoband Nightwind de XL band

Coverband Nightwind is al een paar jaar onderdeel van de Staten Island band

Met de uit America afkomstige soul zanger Jeffrey Staten die op dit moment in Duitsland woond. Willen jullie eens totaal iets anders dan een gewone bruiloftband, boekt dan Nightwind "the soul band". Bel of mail naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden.