bruiloft band facebook  bruiloft band youtube          bruiloftsband coverband Nightwind logo 

Bruiloftband en coverband band Nightwind

Bruiloftband Nightwind de ultieme band voor jullie bruiloft !

 

"Bruiloftband Nightwind was de afgelopen jaren voor heel veel bruidsparen de ultieme band voor een onvergtelijke bruiloft". Zo wel in Nederland, België en ook in Duitsland hebben we op veel bruiloften mogen optreden dat is natuurlijk niet voor niets!

 

Zoeken jullie de ultieme band voor je bruiloft dan zijn jullie bij Nightwind aan het juiste muzikale adres.

Een onvergetelijke bruiloft met Nightwind wil zeggen dat wij zorgen voor een professionele band met swingende dans en feestmuziek, een mooie lichtshow, perfect high-end-geluid,  gasten die dansen en swingen en compleet uit hun dak gaan ! 

 

Door de jaren heen hebben we als één van de meest gevraagde bruiloftsband van Nederland al voor meer dan 1000 bruidsparen mogen optreden. Dus ervaring genoeg om te zorgen voor een super knalfeest en een volle dansvloer!

 

Want muziek op jullie bruiloft maken wij ook echt voor jullie, en dat kun je bij bruiloftsband Nightwind dan ook zien en horen!

Kleine of grote bruiloft.

 

Of het bij jullie bruiloft nu om 20 of 800 gasten gaat, met coverband Nightwind halen jullie top entertainment in huis. En de band is 100% pure live muziek!


Bruiloftband Nightwind de ultieme band voor je bruiloft!

Bruiloftband Nightwind

Al vele jaren een veel gevraagde bruiloftband in Nederland, Duitsland en België .

Nightwind een swingende top band de bruiloftband en dat kunnen al meer dan 1000 bruidsparen volmondig bevestigen.

De bruiloftband uit Brabant.

De band komt uit Brabant maar speelt natuurlijk door heel Nederland, België en Duitsland. De Bruiloftband voor je bruiloft 2019

De band Nightwind: Een modern en up-to-date repertoire zorgen voor een geslaagd bruiloftsfeest. Maar ook voor dance-muziek, pop-muziek, rock, top40-hits, Nederlandstalige en feestmuziek ben je bij onze band aan het juiste adres.

Perfecte Bruiloft band Nightwind

Ons high-end geluid en een mooie lichtshow dragen zeker bij aan een geslaagde bruiloft/feest, en met het swingend repertoire van de band gaan de beentjes vanzelf van de vloer!
 

Soulband discoband Nightwind de XL band

Coverband Nightwind als soul disco band.

 Willen jullie eens totaal iets anders dan een gewone bruiloftband, boekt dan Nightwind "the soul band". Bel of mail naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Bruiloftband Nightwind

Bruiloftband Agenda - Div.