bruiloft band facebook  bruiloft band youtube          bruiloftsband logo 

Bruiloftband Nightwind de band voor je bruiloft

Top Bruiloftband Nightwind de band voor je bruiloft en feest voor 2017!

 

De Bruiloftband en de ultieme top band voor 2017 voor jullie bruiloft. Bruiloftband Nightwind is al jaren één van de meest gevraagde bruiloftband en dat is niets voor niets!

 

Zoeken jullie naar de ultieme band voor je bruiloft dan zijn jullie bij onze band zeker aan het juiste adres.

 

Een onvergetelijke bruiloft!: zoekt dan niet verder en boek Nightwind als jullie feestband.  Wij verzorgen jullie bruiloft met de aller nieuwste top40 hits, swingende dans/dance en feestmuziek en een mooie gratis lichtshow: en met een perfect high-end-geluidsysteem ! 

 

Als één van de meest gevraagde bruiloftbands van Nederland en België en onze jaren lange ervaring met het verzorgen van een geslaagde bruiloft, hebben we al voor meer dan 1000 zéér tevreden bruidsparen hun bruiloft met onze muziek mogen verzorgen. Een 100% dans garantie want met ons up-to-date en swingend repertoire gaan de beentjes zeker van de vloer!

 

Want de muziek op jullie bruiloft maken we voor jullie en ons plezier, en dat kun je bij de bruiloftband Nightwind dan ook zien en horen!

Top Bruiloftband Nightwind de perfecte band voor jullie ultieme bruiloft!

 

Voor elke bruiloft of feest is de band Nightwind de juiste bruiloftband. Of het bij jullie bruiloft nu om 20 of 2000 gasten gaat, met de band Nightwind halen jullie top entertainment in huis. En wij spelen alles zelf dus 100% live pure live muziek, en onze band is ook nog eens een héél betaalbare bruiloftsband

Een bruiloftband met dj en blazers.

Mag het een maatje meer zijn, en is jullie budget wat ruimer en willen jullie iets speciaals voor jullie bruiloftsfeest: dan is de XL bruiloftband wellicht voor jullie de juiste band keus!

 

De Xl-band met b.v.b. een swingde DJ en zwoele saxofonist, groovy percusionist of een complete blazerssectie. Stel afhankelijk van jullie budget zelf je eigen ultieme bruiloftband samen en kom je er zelf niet helemaal uit dan helpen wij jullie graag met het samenstellen van jullie perfecte bruiloftband . [....]

 

Zoeken jullie ook nog een dj voor jullie bruiloftsfeest kijk dan ook eens naar de Nightwind bruiloft-DJ-drive-in-show.. [....]

 

Alle band combinaties [....]

Ons repertoire [....]


Top Bruiloftband Nightwind de ultieme bruiloft band voor 2017 !

Bruiloftband Nightwind

Al vele jaren een veel gevraagde bruiloftband in Nederland.

Nightwind is de bruiloftband en dat kunnen al meer dan 1000 zéér tevreden bruidsparen bevestigen.

Perfect Bruiloftband Nightwind

Ook verzorgen wij op jullie bruiloft het feest met high-end geluid en een mooie lichtshow , en deze dragen bij aan een geslaagde bruiloft/feest; en met ons swingend repertoire gaan de beentjes vanzelf van de vloer!

Nightwind is voor jullie bruiloft de ideale band voor een geslaagde bruiloft.

 

Soulband discoband Staten Island band

Coverband Nightwind is al een paar jaar onderdeel van de Staten Island band

Met de uit America afkomstige soul zanger Jeffrey Staten die op dit moment in Duitsland woond. Willen jullie eens totaal iets anders dan een gewone bruiloftband, boekt dan Nightwind "the soul band". Bel of mail naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden.