coverband Nightwind facebook  coverband Nightwind youtube kanaal  coverband Nightwind band twitter  coverband Nightwind band google+  coverband Nightwind band linkedin    live muziek 

Live muziek huren - De beste coverband feest en bruiloftsband huren .

 

Live muziek : Coverband en Bruiloftband Nightwind is de perfecte coverband voor een geslaagde bruiloft, bedrijfsfeest, party, kermis, carnaval of evenement. Een band huren: al jaren is coverband Nightwind een muzikale meerwaarde voor honderden feesten in Nederland en België, en dat kunnen al meer dan 2000 tevreden klanten bevestigen!

Je huurt de band voor 4.5 uur inclusief een mooie lichtshow en high-end geluid. De basis band bestaat uit 5 top muzikanten maar dat is uit te breiden met een dj, percussionist en blazers.

Een compleet verzorgde avond boek je all. inclusief vanaf €1250,00!
Informatie

Live muziek - Coverband Nightwind de ultieme feestband!

 

100% echte live muziek huren voor een evenement dan is coverband Nightwind de juiste band. Of het nu om 30 of 10.000 mensen gaat, met coverband Nightwind haal je top entertainment in huis. En we spelen alles zelf , dus echte live muziek en ook nog eens betaalbaar! 

live muziek band huren

XL Coverband met dj, blazerssectie en percussionist.

live muziek huren coverband

Als je iets speciaals zoekt voor een feest of evenement is de Nightwind XL coverband huren zeker de juiste keus! Een groovy feestband die je zelf kunt samen stellen met 5 tot 9 muzikanten.

DJ, saxofonist, percusionist of complete blazerssectie

 

Klik hier voor de mogelijkheden.


Live muziek huren - Coverband Nightwind.

 

Soulband disco band Nightwind

Coverband Nightwind is ook te boeken als disco & soulband

Nightwind met een echte soul zanger vandaar dat coverband NIghtwind ook regelmatig in Duitsland optreed.