bruiloftsband coverband Nightwind logo 

Soulband Nightwind!

The "Soulband" en partyband.

 

Soulband Nightwind maakt van uw bedrijfsfeest of van jullie bruiloft een groovy party met swingende soul muziek en up-tempo  dance classics. Soulband Nightwind. Deze swingende soulband zorgd voor een feest met swingende disco en soul muziek en top entertainment.

 

Swingende Soulmuziek uit de jaren 60-70 en  80 en de top40 hit van nu en toen. Goede soul muziek is van alle tijden en is daarom dan ook nog zeer populair tot vandaag de dag.

Soulband and partyband Nightwind

 

Een top soulband van internationale klasse zal uw gasten aangenaam verrassen. Wilt u eens is wat anders voor een bruiloft of evenement dan is onze soulband voor u de juiste soulband en partyband. Zoekt u een soulband voor  een intiem feestje met 30 of een evenement met 10.000 mensen,  met de soulband en patyband Nightwind haalt u internationaal top entertainment in huis! Soul muziek van top klasse.

.

Nightwind the Soulband and Coverband.

Onze soulband en allround coverband bestaat uit drie zangeressen, vijf top muzikanten. Deze groovy soulband staat garant voor een swingend optreden met swoele soul klanken maar ook met stampende disco en top40 hits van toen en nu.

 

Met een wevelende lichtshow en perfect high-end-geluid dragen bij aan een muzikale belevenis die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Wij kunnen feesten, bruiloften en evenementen tot 600 personen voorzien met ons eiegen licht en geluidsysteem, en dat scheelt u behoorlijk in de kosten.

 

Mail of bel ons voor alle de mogelijkheden.


Soulband en Coverband band Nightwind

Welkomop onze Site
Hier vind u alle informatie over the "Soulband" Nightwind.

De Soulband is al meer dan 20 jaar een veel gevraagde soulband en dat kunnen al meer dan 1000 zéér tevreden nationale en internationale bedrijven bevestigen

Soulband Coverband Nightwind

Agenda - News - Div.