Coverband NIGHTWIND


Nightwind Bruiloft-cover-band


Coverband bruiloftband  Nightwind de speeltijden en prijzen.

Nightwind de bruiloftsband voor je bruiloft, de bruiloftband, muziek voor je feest, 25 jarig huwelijk, De top40 top100 coverband voor een bedrijfsfeest, eighties party of  de carnaval, kermis of evenement. Hieronder vindt u de prijzen, kosten en speeltijden van de band Nightwind.


Voor bedrijfs, vereniging, kroegen en studentenfeesten klikt u hier.


●Privé-feest: vanaf € 1199,00 met lichtshow.
Deze bedragen zijn inclusief de kosten voor, lichtshow geluid en vervoer maar zonder reiskosten, die worden extra berekend. De kosten voor een optreden op een bruiloft of privé-feest in 2014-2015 zijn vanaf €1199,00 (exclusief eventuele boeking en reiskosten) voor de standaard speeltijd.

 Hier ziet u onze mooie lichtshow die een extra dimensie toevoegt aan uw feest.   


●De reiskosten.
De boven vermelde prijzen zijn excl. reiskosten. De reiskosten bedragen 0,28 euro cent per km vanaf 5704AL. Bij reisafstanden boven de 250km wordt er ook een reistijd vergoeding berekend + indien van toepassing overnachtingkosten.

●De speeltijden.
U kunt kiezen uit de volgende standaard aanvangstijden. De standaard speelduur voor een bruiloft of privé feest is maximaal 5 uur waarin vier sets van 45 à 50 minuten worden gespeelt:

Tussen 10.00 en 01.00 -Alleen op zaterdag, zondag en feestdagen
Tussen 20.30 en 01.00 -Alle dagen van de week
Heeft u een ander speeltijd voor ogen mail het ons even.

Verlengen van de speeltijd
Dit kan natuurlijk altijd zowel voor als na 01.00 uur, alleen hier voor telt een meerprijs  per 30 minuten. Dit telt ook voor een set unplugged b.v.b. aan het begin van de avond.

In onze korte pauzes verzorgen wij de muziek , deze kunt u eventueel ook zelf aanleveren met uw favoriete muziek.( alle op een usb stick met  mp3 bestanden )


Extra mogelijkheden om uw feest een extra dimensie te geven.

Nightwind "band Unplugged".
Aan het beging van de avond kan het soms wenselijk zijn om toch live muziek te hebben maar dan meer op de achtergrond, dan is b.v.b. 1 set waarbij de "band unplugged" speelt ideaal. Dit is ook erg prettig tijdens een diner of receptie. De band speelt dan met zo min mogelijk versterkte instrumenten, zo wordt de drums vervangen door een akoestische cajon en de elektrische gitaar door een akoestische gitaar en de synthesizer door het geluid van een piano.


Nightind XL coverband
Nightwind XL "coverband met blazerssectie", percussionist en "drive-inshow" met dj. Nu kunt u zelf uw ideale band samenstellen! Wilt u graag alleen een extra saxofonist of meerdere blazers toevoegen aan de band, of een percussionist en/of drive-inshow met dj; nu is dit ook mogelijk! Alle artiesten zijn individueel bij te boeken.

saxofonist coverband Nightwind coverband saxofonist band
mr. P sax


Nightind XL coverband, de mogelijke combinaties

Coverband NIGHTWIND coverband band Nightwind patyband

€ 1095,00-Basis band met 5 personen ( zonder grote lichtshow)

€ 1195,00-Basis band met 5 personen ( met zangeres)
€ 1399,00-Basis band met sax (6 personen) 
€ 1499,00-Met sax/dj (6 personen)
€ 1395,00-Met percussionist (6 personen)
€ 1595,00-Met sax en trompet ( 7 personen) 
€ 1615,00-Met sax en percussionist ( 7 personen) 
€ 1815,00-Met sax, trompet, trombone (8 personen) 
€ 1815,00-Met sax, trompet, percussionist (8 personen)
€ 2015,00-Met sax, trompet, trombone, percussie (9 personen)
€ 100,00- DJ 

De boven genoemde bedragen zijn netto/privé gages.


Trio Nightwind vanaf €750,00
U kunt als u een beperkt budget heeft  er ook voor kiezen om duo/trio Nightwind te boeken. Ze verzorgen dan met z'n drieën voor u een compleet feest met leuke en gezellige muziek. Met behulp van de nieuwste apparatuur klinken ze samen als een complete band. Voor meer info en voor een exacte prijsopgaven kunt u het beste even mailen.

 


●DJ /Drive-in show.
Er bestaat de mogelijkheid om: een half uur voor de band begint, tijdens de pauze van de band, en een half uur nadat de band is gestopt met spelen de Nightwind DJ te laten draaien. Meerprijs hier voor is vanaf € 100,00

bruiloftband coverband feestband met percussionist partyband Nightwind


Percussionist

Er bestaat de mogelijkheid om aan de band een swingende percussionist toe te voegen om de nummers nog net iets meer swing te geven! De dance classics klinken hier door precies zo als op de plaat en de latin nummers swingen helemaal de pan uit!

 


●Een blazersectie.

Er wordt nog wel eens gevraagd naar een "band met een blazerssectie"  en nu is deze mogelijkheid ook aanwezig. De blazers bestaan uit een professioneel collectief van blazers. Hier uit kunt u naar keuze een sectie samenstellen. Dit kan al vanaf 1 saxofonist tot een 2-mans blazerssectie saxofonist en trompettist (of trombonist) of een 3-mans blazerssectie (saxofonist, trompettist en trombonist). Meerdere blazers is uiteraard ook mogelijk.  Voor een exacte prijs kunt u het beste even bellen of mailen.


Licht en geluid van de band.

De basis licht- en geluidsinstallatie is geschikt voor groepen tot 400 mensen. De lichtshow bestaat uit 1 rookmachine, 4 x par 56 frontlicht, een truss-systeem met moving heads, robo-scans, collor changers, spiegel scans, dat een maximale overspanning van 6 of 8 meter heeft. De basis geluidsinstallatie is een H&K active D.E.CON. set. Een grotere lichtshow en geluidsinstallatie zijn mogelijk in overleg en tegen meerprijs v.a. € 180,00.

Artiesten.
Nightwind heeft veel ervaring in het samen werken met diverse "artiesten en acts". Heeft u op uw "feest of evenement" een artiest of act dan kunnen deze eventueel gebruik maken van de geluidsinstallatie, MD speler en lichtshow. Dit scheelt u veel extra kosten, tijd en ruimte die een dubbele installatie in beslag nemen. Mocht u hier gebruik van willen maken laat het dan even weten en informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden..

Zelf een liedje zingen of stukjes opvoeren.
Als u zelf of 1 van uw gasten een liedje wil zingen, dan is er voor u 1 microfoon beschikbaar en een mp3 speler. U kunt zelfs live worden begeleid! (wel even bellen) Let op ! wij kunnen alleen mp3 bestanden afspelen aangeleverd op een USB stick en geen cd's ! Heeft u hier over vragen bel anders even.

Hier vindt u nog antwoord op veel gesteld vragen.

Hier kunt u een pdf doc. vinden om uit te printen zodat u alles nog een kunt na lezen. klik op de link met de rechter muisknop.


●Contact & Info

Alle prijzen en tijden zijn onder voorbehoud, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

 

Google

Zoekt u een "swingende party bruiloft feest band" dan heeft u die nu gevonden: Nightwind!

De tekst hieronder is alleen bedoeld voor de zoekmachines

Zoek je een "bruiloftsband een band voor bruiloft", top40 of een top100 Orkest of band, een bruiloftband met bruiloftmuziek, swingende "coverband, allroundband",  voor je bruiloft een geweldig "bedrijfsfeest", een gezellig bedrijfsuitje met feestmuziek veel artiesten een swing feest, je bruiloft "feest, dorps kermis" kijk dan eens op deze site. De band speelt in: België, Duitsland, Limburg, Gelderland, Noord Brabant, Eindhoven, Den Bosch en Utrecht. Amsterdam of Rotterdam, Denhaag, Helmond en Deurne gemeente Gemert  en Nuenen. In Sittard en Heerlen maar ook Maastricht als in Venlo en Roermond. Band voor carnaval, zilveren bruiloft, gouden bruiloft, koperen bruiloft, diamanten bruiloft, disco, feesttent en tent feest. 

Op deze pagina staan bruiloft gerelateerde links naar Bruiloft bands, bands, dansorkesten, feestbands, Kermis bands, bruiloft muziek, bruiloft disco startpagina`s enz. Hier staan ook bands voor een zilveren en Gouden bruiloft of communifeest.

Band werkt in Breda, Tilburg, Denhaag, Zeeland, Nijmegen, Limburg, Brabant, Gelderland en Utrecht. Veel voorkomende plaatsen zijn: Maastricht, Zeeland, Heerlen, Geleen, Helmond, Venray, Rotterdam, Venlo, Roermond, Denhaag, Dordrecht,  Eindhoven, Weert, Breda, Tilburg, Utrecht, Nijmegen. Tiel,  Arnhem, Valkenburg, Valkenswaard. De coverband speelt in heel Nederland.

De website van de allround  "coverband NIGHTWIND!"
"De band voor je bruiloft, bruiloftband, muziek voor je feest, huwelijk, top 40 top 100 coverband voor een bedrijfsfeest of evenement." Nightwind is al jaren één van de "beste allround feest, bruiloftband, party en evenementen coverbands van Nederland met de leukste muziek."
4 enthousiaste muzikanten en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een onvergetelijk feest, bruiloft, trouwdag, party, personeelsfeest of evenement!

 copyright orkest Nightwind   All Rights Reserved 2014.                                                                                                                                     

Bedrijfsfeesten band

Bedrijfsfeest-band  Bruiloft band Nightwind  Bruiloftsband huren  Nightwind band  Nightwind drive-in show  

Partyband Nightwind  Coverband Soulband Nightwind 

 XL Partyband Nightwind